Awi krijgt voorwaardenvergelijking Rolls

Jacco Ursinus en Laurens Schoonhoven

Het AWI-platform van CTS IT Softwareontwikkeling wordt uitgebreid met een vergelijking op premies en verzekeringsvoorwaarden via Rolls.

De AWI-software voorzag tot nu toe alleen in een vergelijking op premie.
Op het AWI-platform kunnen volmachtkantoren en serviceproviders, en hun subagenten, al langer relaties en polissen beheren en een breed pakket aan schadeverzekeringen aanvragen, op premie vergelijken, automatisch accepteren en sluiten. Daaraan wordt via een Rolls-koppeling nu een vergelijking op polisvoorwaarden toegevoegd.
“AWI-gebruikers worden hiermee verlost van dubbele invoer”, zegt Laurens Schoonhoven namens Rolls. “De adviseur hoeft niet meer in Rolls te vergelijken en dan in een ander pakket de gegevens weer in te voeren."
Jacco Ursinus, directeur Commercie en Business Development CTS IT: "De samenwerking gaat de mogelijkheden voor AWI-gebruikers verruimen, zoals het actief prolongeren inclusief voorwaarden. Maar gebruikers kunnen ook (eigen) volmachtproducten op premie en voorwaarden vergelijken met overige producten in de markt."
 

Nedasco

De koppeling tussen AWI en Rolls wordt als eerste gelegd bij de kersverse AWI-gebruiker Nedasco, die mede initiatiefnemer voor de samenwerking is. Bij Nedasco, serviceprovider in schade, zorg en inkomen, zijn meer dan 1.300 zelfstandige assurantiekantoren aangesloten. De komende periode worden de andere gebruikers van AWI aangesloten. Dit gaat in totaal om zo’n 6.100 gebruikers, behorend bij 24 volmachtkantoren en serviceproviders.
 

Reactie toevoegen

 
AWI 2.0: 2.500 gebruikers

AWI 2.0: 2.500 gebruikers

Met de overstap van Connect Assuradeuren komt het aantal gebruikers van de AWI 2.0-software van CTS IT op 2.500. Onlangs maakten ook vijf volmachtkantoren gezamenlijk...

Samenwerking Rolls en Meetingpoint

Samenwerking Rolls en Meetingpoint

Meetingpoint lanceert op 9 oktober 2012 het vernieuwde transactieplatform mp4all. Nieuw is dan onder andere dat alle autoproducten van alle verzekeraars met elkaar...