Bart Boïng benoemd tot directeur SUREbusiness

Bart Boïng

Bart Böing is benoemd tot directeur SUREbusiness. Samen met oprichter en eigenaar Levent Türkmen gaat hij de verdere groei van de onderneming in goede banen leiden.

SUREbusiness biedt financieel advieskantoren toegang tot alle relevante aanbieders van zakelijke schadeverzekeringen. "Op dit moment tellen we 330 kantoren die met ons samenwerken. We denken eind 2019 de grens van 450 kantoren te behalen. De groei zal wat ons betreft bepaald worden door het volume aan transacties dat wij goed kunnen verwerken. De gemiddelde doorlooptijd van een nieuwe aanvraag tot polis afgifte bedraagt 2 dagen en dat willen we graag op dat niveau houden."

Boïng (37): "Al enige tijd zien wij binnen de Nederlandse verzekeraars een sterke concentratie. Het is zorgelijk dat dit ertoe heeft geleid dat op dit moment slechts 5 concerns samen een marktaandeel van 86 procent hebben. Samenvoeging leidt bijna altijd tot verschraling van het productassortiment. Voor de kleinere advieskantoren is het lastig rechtstreekse aanstellingen te hebben met alle Nederlandse aanbieders op de zakelijke markt. Laat staan met buitenlandse aanbieders. In die behoefte blijken wij een rol te kunnen spelen.”

Reactie toevoegen

 
Surebusiness: meer dan 200 kantoren

Surebusiness: meer dan 200 kantoren

SUREbusiness, serviceprovider op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen, is afgelopen week door de grens van 200 deelnemers gegaan.  Als gevolmachtigde...

SUREbusiness lanceert vergelijker voor zakelijke markt

SUREbusiness lanceert vergelijker voor zakelijke markt

"Een goede vergelijkingsmodule voor zakelijke schadeverzekeringen was er gewoonweg nog niet in de markt”, zegt directeur Levent Türkmen van SUREbusiness....