Bram Grundmeijer in directie Klap Verzekeringsmakelaar

Bram Grundmeijer 2018 LI

Klap Verzekeringsmakelaar heeft Bram Grundmeijer per 1 juli benoemd tot commercieel directeur. Grundmeijer (1980) is nu Commercial Manager bij het bedrijf, waar hij sinds eind 2016 werkt. Daarvoor werkte hij bij Vivat, Delta Lloyd en Personato. 

Samen met operationeel directeur Karel Oosterhoff vormt Grundmeijer met ingang van 1 juli de directie van Klap Verzekeringsmakelaar.

Jorg Roodbeen, managing partner: “Met deze stap geven wij invulling aan de verdere professionalisering van ons bedrijf. Het is een logisch vervolg op de wijzigingen die wij in 2015 hebben ingezet en die ons de afgelopen jaren groei hebben gebracht. Als aandeelhouders treden wij terug uit de dagelijkse operationele leiding en kunnen wij in een vrijere rol van grotere toegevoegde waarde voor de onderneming zijn. De nieuwe directie zal uitvoering geven aan onze duurzame groeiambities voor de toekomst.”

 

Reactie toevoegen

 
Jan Willem Bredius vertrekt bij Klap

Jan Willem Bredius vertrekt bij Klap

Bij assurantiemakelaar Klap vertrekt Jan Willem Bredius per 1 juli als algemeen directeur. Jorg Roodbeen volgt hem op. Bredius, die bijna 25 jaar lang verbonden...

Aanbod via Beroepspolis.nl uitgebreid

Aanbod via Beroepspolis.nl uitgebreid

Per direct kan een groot aantal nieuwe beroepen zich online verzekeren voor beroepsaansprakelijkheid bij Beroepspolis.nl. Met een aanbod voor ruim 80 beroepen en...