Cedric Muchall (Keytoe) op VVP Event Business Support

Cedric Muchall 2020

Cedric Muchall, mede-oprichter en niet-baas van Keytoe (misschien wel het meest vernieuwende bedrijf van Nederland), is een van de sprekers op het VVP Event Business Support van 14 mei a.s.

Collega’s die elkaar aannemen, ontslaan en elkaars salaris bepalen is een normale zaak bij het Marketing en IT-bedrijf Keytoe, een van de meest vernieuwende bedrijven van Nederland. Geen regels, geen management, maar vertrouwen en floreren staan voorop. Alles draait om klanten en collega’s blij maken, de rest is bijzaak en wordt aan de kant gezet. En daar kun je dus heel succesvol mee worden.

Met zijn radicaal andere manier van organiseren en experimenten haalt Muchall relgelmatig het nieuws. Op zijn 35ste nam hij bij zijn eigen bedrijf ontslag om nog meer besluitvormingspower bij collega’s te leggen. Met zijn ervaring heeft hij inmiddels tientallen corporates en honderden ondernemers verder geholpen. Inspiratie van de bovenste plank.

VVP organiseert op donderdag 14 mei 2020 in Van der Valk Almere het Kennis- en Inspiratie-event Business Support. Het vak van financieel adviseur is in korte termijn ingrijpend veranderd. Het vak zelf werd complexer en heeft zich verbreed. Tegelijkertijd neemt de behoefte bij veel klanten aan onafhankelijk advies toe. Ondernemende advieskantoren zullen duidelijker keuzes moeten maken in wat zij wel en niet zelf willen en kunnen doen. Een echte focus op advies leidt onherroepelijk tot het inschakelen van externe experts, inhuren van diensten die het advieswerk vereenvoudigen en/of tot uitbesteding van werkzaamheden. De vraag is uiteraard: welke mogelijkheden zijn er, wat hebben deze experts te bieden en wat past bij je kantoor?

Het VVP event Business Support biedt antwoord op deze vragen. Kom op dit event grasduinen bij alle business partners van onafhankelijk adviseurs, laat je inspireren door topondernemers en ga naar huis met volop ondernemerstips, kennis, inzicht en inspiratie.

Met onder meer:

  • 'Verbouwen met je tent open' in de praktijk; Jelle Bartels (Next Step Factory) en Han Versantvoort (Calvo Advies)
  • Nieuwe pijlers van succesvol ondernemerschap; Cedric Muchall, mede-oprichter en niet-baas van Keytoe
  • Tips voor outsourcing; Jurjen Oosterbaan-Martinius, Bureau DFO
  • Welke keuze maak jij als ondernemer?; Martin Spee, ondernemer, marketeer, entertainer
  • Het Supportplein voor de onafhankelijk adviseur
  • Parallelsessies van de business partners van de onafhankelijk adviseur

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Nh1816 en Voogd & Voogd.

Meer informatie over deze ondernemersdag, over mogelijkheden voor partnerschips en over inschrijvingen klik HIER.

Reactie toevoegen

 
Meer over
Verbouwen met je tent open, hoe doe je dat in de adviespraktijk?

Verbouwen met je tent open, hoe doe je dat in de adviespraktijk?

Verbouwen met je tent open, hoe doe je dat in de dagelijkse adviespraktijk? Op deze vraag geven Jelle Bartels (Next Step Factory) en adviseur Han Versantvoort (Calvo...

Aan het stuur

Aan het stuur

Advieskantoren hebben de toekomst. Dat is mijn stellige overtuiging. In een complexer wordende wereld, een oprukkende digitale revolutie, een veranderend wereldbeeld...

VVP lanceert e-zine over business support

VVP lanceert e-zine over business support

"We staan nog maar aan het begin", was de conclusie van het ronde tafelgesprek over business support dat VVP onlangs organiseerde. De deelnemers aan het...