Concurrentie laait op bij BAV financieel adviseurs

Document gesprek kantoor via Pixabay

Volgens de Vereende bedient een nieuwe BAVAM-concurrent zich van onjuiste beweringen. In een mailing aan bij haar verzekerde adviseurs, schrijft de Vereende: "Recentelijk is er een partij in de markt verschenen die onze klanten benadert met een aanbod en daarbij een bepaalde voorstelling van zaken over onze voorwaarden geeft. Door een lijst mee te sturen waarop ons product tekort zou schieten, wekt zij de indruk dat u bij ons niet adequaat verzekerd bent. Er wordt bijvoorbeeld gesuggereerd dat onze voorwaarden niet altijd aan de Wft voldoen. Maar de Wft is een wettelijke standaard waaraan we uiteraard altijd voldoen."

De Vereende verder: "De extra service die wij bieden is meer waard dan een korte termijn korting."

De Vereende geeft onder meer als voorbeelden: "Bij schade wilt u een verzekeraar waar u vanaf het begin terecht kan voor advies en ondersteuning. Zelfs wanneer u nog niet aansprakelijk bent gesteld kunnen wij ondersteuning bieden. Bij schade heeft u een vaste jurist als aanspreekpunt. Deze zal u van het begin tot het einde bijstaan. Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, noemen wij de ondersteuning bij tuchtzaken en ook klachten bij Kifid. Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij u bijstaan tijdens zittingen en u helpen bij het opstellen van het verweer."

CFD, een van de organisaties van financieel adviseurs, lanceerde onlangs het CFD BAV-Collectief. Dit biedt CFD-donateurs vijftien procent korting op de nettopremie van de huidige beroepsaansprakelijkheidsverzekering (niet-donateurs genieten geen vijftien maar tien procent korting). CFD werkt bij het collectief samen met serviceprovider LNI en verzekeringsmakelaar JNPG. Als verdere voordelen noemt CFD onder andere de mogelijkheid van maandelijkse premiebetaling en de gratis dekking bij cyber- en privacy-incidenten.

Reactie toevoegen

 
Rialto en bavam verder onder naam \'van\'

Rialto en bavam verder onder naam \'van\'

Rialto en Bavam, onderdeel van de Verenigde Assurantiebedrijven Nederlanden (VAN), gaan nauwer samenwerken onder de merknaam VAN. Rialto Verzekeringen en Bavam gaan...