EASYParp en AWI lanceren Complianttool Intermediair

Vrouwen achter beeldscherm kantoor via Pixabay

EASYParp heeft de Complianttool Intermediair powered by AWI geïntroduceerd. EASYParp en AWI hebben deze maand het eerste (pilot)kantoor al aangesloten. Naar verwachting wordt de module vanaf januari verder uitgerold.

EASYParp en AWI: "Adviseurs kunnen gebruik maken van het systeem om zo hun distributieproces in te richten zoals wordt verwacht vanuit wetgeving en toezichthouders. Doordat de distributiestrategie op verschillende niveaus wordt getoetst en alle lagen van de organisatie betrokken zijn, krijg je betere, nuttige en veiligere producten voor de klant.

"Ook hier worden er actieve handelingen vanuit de adviseur gevraagd, waaronder de terugkoppeling over doelgroepen van producten naar onder andere de verzekeraars toe."

De IDD-module in de Complianttool Intermediair helpt en ondersteunt de adviseur bij het inrichten van onder andere de juridische processen en wetgeving omtrent de Insurance Distribution Directive.

 

 

 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Platform compliance voor adviseurs

Platform compliance voor adviseurs

FPLC heeft een platform gemaakt speciaal voor financiële dienstverleners die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen in financieel toezicht....