Eerste lichting Claim-Experts opgeleid

Claimexperts groepsfoto 2014

Claimexperts heeft de eerste zes Claim-Experts opgeleid. Zij gaan met de door Claimexperts ontwikkelde claimprocedure woekerpolishouders zelfstandig begeleiden.

 

De eerste Claim-Experts zijn Paul Swinkels, Michael Pessel, Karin Derks, Edwin Nijenhuis, René Springintveld en Ferdie Eelman.

De Claim-Experts werden klaargestoomd door René Graafsma, die de deelnemers tot in detail leerde hoe een woekerpolis in elkaar zit en op welke wijze de verzekeringsmaatschappij van de gebreken in het product op de hoogte gebracht moet worden. Daarnaast leerden de deelnemers hoe zij de onderhandeling met de verzekeringsmaatschappij op effectieve wijze kunnen afronden.
Claimexperts werkt uitsluitend via het intermediair. Graafsma: "Het aanleveren van een aantal basisgegevens is voldoende om de ‘woekerpolis-claim-berekening’ te maken. Zo zien de woekerpolishouders direct hoeveel ze kunnen claimen bij de verzekeringsmaatschappij waar de woekerpolis loopt óf liep. Met toestemming van de klant start daarna de claimprocedure, middels een beproefd en gestroomlijnd proces. Eén van de gecertificeerde Claim-Experts pakt het dossier na de eerste stappen op en rond in samenwerking met de verzekeringsmaatschappij de claimprocedure af."

De ‘Claim-Experts’ maken gebruik van een centraal CRM systeem, kunnen gebruik maken van de helpdesk en een bibliotheek. De Claim Experts worden met regelmaat op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en delen hun kennis waardoor het beste resultaat voor de klant
gerealiseerd kan worden.

Reactie toevoegen