Finzie op koers naar landelijke dekking

Finzie logo

Finzie ligt op koers om in de eerste helft van 2018 landelijke dekking te realiseren.

Finzie opent in september en oktober ook haar deuren in Amsterdam, Apeldoorn, Deventer, Haarlem en Rotterdam (twee maal). Daarmee staat de teller nu op 15 vestigingen.

Directeur Paul van der Meijs verwacht dat zich snel meer kantoren zullen aansluiten: "De afgelopen jaren was er meer vraag naar hypotheekadvies dan het aanbod. Hypotheekadviseurs hebben daardoor niet voorop gelopen bij het vernieuwen van hun businessmodel. Consumenten zijn in hun gedrag echter wel een paar jaar verder. Zo laten recente onderzoeken van het Nibud en Centraal Beheer zien dat veel consumenten financieel advies te duur vinden en naar alternatieven zoeken. Begrijpelijk overigens als een starter hiervoor meer dan 3.000 euro betaalt. Door een slimme manier van organiseren en automatiseren slaagt Finzie erin om hypotheekadvies te bieden tegen veel lagere kosten en tegelijkertijd een langetermijnrelatie met consumenten aan te gaan. Daarmee hebben Finzie-franchisenemers het antwoord in huis op de veranderende vraag van consumenten."

 

 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Finzie: vier nieuwe vestigingen

Finzie: vier nieuwe vestigingen

Finzie breidt uit met vier nieuwe vestigingen. Het betreft Delft (met als franchisenemer Shariff Roling), Lisse (Fred Berg), Maastricht (Remko Kramer) en Nunspeet...