Flipse: "geef iedere nederlander vrijkaartje voor 'The Big short'"

The Big Short filmposter

In een tweet roept Ab Flipse (financieel adviseur en voorzitter Woekerpolis.nl) banken en verzekeraars op vrijkaarten voor de film 'The Big Short' aan klanten te geven.

De tweet: Oproep aan ALLE #banken #verzekeraars @AutoriteitFM @DNB_NL Geef iedere Nederlander vrijkaarten voor deze film.

Flipse: "Deze week heb ik de voorvertoning gezien. Leerzaam, schokkend, cynisch, maar ook een film met veel humor. Deze film geeft goed inzicht in het financiële systeem en waar het fout ging en nog steeds zit. Het is niet enkel een les uit het verleden, maar meer nog een waarschuwing voor het heden. (...) Ik heb in het verleden ook de film ‘Inside Job’ gezien. Prima film, maar je moet dan wel wat iets van de materie begrijpen. Deze film is voor iedereen te begrijpen en moet dus ook door gezien worden. Daarom heb ik via twitter een oproep gedaan aan de ‘daders’ vrijkaarten te geven aan hun ‘slachtoffers’."

Reactie toevoegen

 
Op Woekertoer met vereniging Woekerpolis

Op Woekertoer met vereniging Woekerpolis

Vereniging Woekerpolis.nl start op 7 oktober de Woekertoer 2015. Uit onderzoek van de vereniging onder haar leden blijkt dat 57 procent van de bezitters van een...

Rechter geeft nn ongelijk in woekerpolisaffaire

Rechter geeft nn ongelijk in woekerpolisaffaire

De rechtbank Rotterdam heeft het verzoek van Nationale-Nederlanden afgewezen om de woekerpolisprocedure van de Vereniging Woekerpolis.nl op te schorten in verband...