Fusie Biemond Moerman & Wichers en P. Schreuder & Co

Schreuder Verzekert

 Assurantiemakelaar P. Schreuder & Co uit Rotterdam en assurantiekantoor Biemond Moerman & Wichers uit Bergschenhoek zijn een fusie aangegaan. Vanaf 1 januari gaan beide kantoren verder onder de naam Schreuder Verzekert.

De samenvoeging van de twee specialisten in verzekeringen is een logisch vervolg op de intensieve samenwerking die begin 2016 werd opgestart. De nieuwe combinatie gaat verder onder de naam Schreuder Verzekert. De naam van het volmachtbedrijf Schreuder & Schreuder Assuradeuren blijft ongewijzigd.

Schreuder Verzekert zal zich richten op de Rotterdamse zakelijke verzekeringsmarkt en haar klanten gaan bedienen vanuit haar nieuwe kantoor 'The Mark' aan de Fascinatio Boulevard in Rotterdam. Bij het fusiekantoor werken 45 medewerkers.

Reactie toevoegen

 
Schreuder Verzekert wordt onderdeel van SAA Verzekeringen

Schreuder Verzekert wordt onderdeel van SAA Verzekeringen

SAA voegt Schreuder Verzekert toe aan haar samenwerkende assurantieadviseurs. “Als SAA zijn wij trots op deze combinatie vanwege de mooie zakelijke portefeuille...

Schreuder Verzekert neemt assuradeurenbedrijf en deel portefeuille Schouten over

Schreuder Verzekert neemt assuradeurenbedrijf en deel portefeuille Schouten over

Schouten Insurance International heeft haar assuradeurenbedrijf en een deel van de portefeuille verkocht aan Schreuder Verzekert. Het betreft SII Assuradeuren en...