Klap van start met 'helder risicomanagement'

Klap logo

Klap Verzekeringsmakelaar uit Amsterdam is van start gegaan met 'helder risicomanagement', een  dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd om ondernemingen en publieke organisaties te adviseren en te ondersteunen op het gebied van bedrijfscontinuïteit, onbezorgd ondernemen en het verstevigen van een betere concurrentiepositie.

Dit initiatief komt voort uit de gezamenlijke ambitie van het team van aandeelhouders, management en specialisten van Klap om een gedegen bijdrage te leveren "aan het beschermen van de continuïteit van ondernemingen. Met 'helder risicomanagement' springen zij hierop in met diensten die risico’s, processen, mensen, vertrouwen en inhoud met elkaar verbinden."

Om tot maatwerk te komen investeert 'helder risicomanagement' in een duurzame samenwerking. "Dit is van belang om de gemaakte doelstellingen te behalen, wat vervolgens leidt tot verbetering van het bedrijfsresultaat. Zij zorgen voor een passend advies en concrete oplossingen die bij iedere manier van ondernemen past", aldus de initiatiefnemers.

Reactie toevoegen

 

Reacties

Wim Vonk - SparklingCRM en Sjoerd4u 16 oktober 2018

Heel interessante beweging in het kader van Klantgericht Risicomanagement. Het ultieme doel is bij kunnen dragen aan de continuïteit i.c.m. tevreden klanten en het gezamenlijke rendement. Gezamenlijk naar de risico's kijken en hoe dar dan mee omgaan, i.p.v. zoeken naar polis-sluit kansen... Fraai kantelmoment! En daarom ook heel veel succes toegewenst!

Meer over
Jan Willem Bredius vertrekt bij Klap

Jan Willem Bredius vertrekt bij Klap

Bij assurantiemakelaar Klap vertrekt Jan Willem Bredius per 1 juli als algemeen directeur. Jorg Roodbeen volgt hem op. Bredius, die bijna 25 jaar lang verbonden...

Aanbod via Beroepspolis.nl uitgebreid

Aanbod via Beroepspolis.nl uitgebreid

Per direct kan een groot aantal nieuwe beroepen zich online verzekeren voor beroepsaansprakelijkheid bij Beroepspolis.nl. Met een aanbod voor ruim 80 beroepen en...