Hiscox en KPN samen tegen cybercrime

Yasin Chalabi

Hiscox en KPN Security Services zijn een samenwerking aangegaan met als doel voor klanten de vervolgschade van cybercrime tot een minimum te beperken.

Bedrijven die een Cyber en Data Risks-maatwerkverzekering afsluiten, kunnen kosteloos gebruik maken van de Disaster Recovery Maturity Scan van KPN Security Services. “Hackers en andere cybercriminelen zijn steeds beter in staat om door de eerste verdediging te breken”, vertelt Yasin Chalabi, Manager Professional Insurance van Hiscox. “Firewalls en beschermende software zijn daardoor lang niet altijd afdoende. Bedrijven die zich goed willen voorbereiden, moeten ook een tweede verdedigingslinie opbouwen en zogenoemde disaster recovery-maatregelen nemen. Daarom hebben wij in samenwerking met KPN Security Services een nieuwe dienst toegevoegd aan ons servicepakket, waarmee we bewustwording en preventie stimuleren.”
“Met de Disaster Recovery Maturity Scan bieden KPN Security Services en Hiscox een oplossing om de continuïteit van bedrijfsprocessen na een cyberaanval zoveel mogelijk te garanderen”, zegt Yasin Chalabi tot slot. “Omdat de scan wordt uitgevoerd als een assessment, weten medewerkers van een bedrijf wat goed in de organisatie is geborgd én waar aanvullende maatregelen nodig zijn. Als alles op orde is en regelmatig is getest, raken medewerkers niet in paniek en weten ze wat ze moeten doen bij een calamiteit. Daardoor kunnen zij (vervolg)schade beperken. En dat vertaalt zich weer terug in de premie.”

Reactie toevoegen

 
Hiscox legt zichzelf harde service afspraken op

Hiscox legt zichzelf harde service afspraken op

Hiscox heeft de Correctieservice geïntroduceerd, harde service level afspraken waar het intermediair de verzekeraar aan kan houden. Adviseurs kunnen direct...

Hiscox: "mkb optimistischer"

Hiscox: "mkb optimistischer"

De omzet van mkb-ers zit in de lift. Ruim de helft van de mkb-ers is positief gesetmd over het bedrijf en de economie, zo blijkt uit onderzoek van Hiscox. In het...