Johan Weijer van Hiscox naar DUPI

Dupi 2019

Johan Weijer gaat op 1 november aan de slag als Lead Underwriter Property bij DUPI Underwriting Agencies.

Weijer versterkt het Property Team, bestaande uit Richard Oets (Underwriting Director), Kees van Ravenhorst (Lead Underwriter), Steven van Oostrum (Underwriter) en Miriam Haan (Support),Vanaf volgend jaar gaat hij de ontwikkeling van een provinciale (Brand-) tekening leiden.

Met de komst van Johan is het team op sterkte. DUPI Property is daarmee nog beter in staat haar beschikbare capaciteit van EUR 15.000.000 op verantwoorde manier bij de makelaars in te zetten.

Weijer, die redactionele artikelen schreef in onder meer De Beursbengel, startte zijn loopbaan in 1987 bij Nationale-Nederlanden. Van 1990 tot 1998 werkte hij bij het toenmalige Baneke Gräffner, daarna bij Meijers Assurantiën. Vervolgens trad hij in dienst van Lugt Sobbe/ Eurolloyd. In 2008, nam Delta Lloyd Eurolloyd over en werd hij binnen Delta Lloyd Senior Underwriter voor de groot zakelijke brandtekening. Vorig jaar maakte hij de overstap naar Hiscox.

 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Hiscox: "mkb optimistischer"

Hiscox: "mkb optimistischer"

De omzet van mkb-ers zit in de lift. Ruim de helft van de mkb-ers is positief gesetmd over het bedrijf en de economie, zo blijkt uit onderzoek van Hiscox. In het...