Klap neemt Slegt Verzekeringen & Risk Management over

Jorg Roodbeen 2020

Klap Verzekeringsmakelaar heeft per 24 november de verzekeringsportefeuille en alle activiteiten van Slegt Verzekeringen & Risk Management overgenomen. Klap zal op termijn de relaties van Slegt vanuit haar eigen Amsterdamse locatie gaan bedienen. Katinka Slegt en haar team zullen hun intrek nemen in het Klap kantoor op Sloterdijk. Slegt zal zelf actief bijdragen aan de overdracht van alle activiteiten en de fysieke verhuizing van haar team de komende maanden. Zij zal vervolgens in de rol van Account Director bij Klap actief blijven.

Slegt is een familiebedrijf dat door vader Henk Slegt in 1972 is gestart en door zijn dochter is voortgezet en uitgebouwd.

Jorg Roodbeen, CEO van Klap: "Voor ons is de overname een logische volgende stap in het realiseren van groei in de zakelijke adviesmarkt en schaalgrootte in de volmachtmarkt. Slegt kent een focus op zakelijke schadeverzekeringen en heeft risicomanagement als één van haar speerpunten. Slegt heeft een eigen volmachtbedrijf (Slegt & Sealtiel) dat overgaat naar Klap."

Reactie toevoegen

 
Meer over
Jan Willem Bredius vertrekt bij Klap

Jan Willem Bredius vertrekt bij Klap

Bij assurantiemakelaar Klap vertrekt Jan Willem Bredius per 1 juli als algemeen directeur. Jorg Roodbeen volgt hem op. Bredius, die bijna 25 jaar lang verbonden...

Aanbod via Beroepspolis.nl uitgebreid

Aanbod via Beroepspolis.nl uitgebreid

Per direct kan een groot aantal nieuwe beroepen zich online verzekeren voor beroepsaansprakelijkheid bij Beroepspolis.nl. Met een aanbod voor ruim 80 beroepen en...