Lot Hypotheken biedt 10-jaarsrente van 0.99 procent

Saskia Buursink 2020

NIBC heeft Lot Hypotheken gelanceerd, een hypotheekaanbieder voor iedereen die in aanmerking komt voor NHG. De geldverstrekker biedt een 10-jaars rente van 0.99%. De hypotheken van Lot zijn op dit moment verkrijgbaar via een geselecteerd aantal intermediairs.

Volgens Lot kiest blijkt uit marktcijfers dat langere rentevaste periodes populair zijn, maar dat  ook nog een substantieel deel van de hypotheeksluiters voor een kortere rentevaste periode kiest. Zo wordt in de NHG markt circa een kwart van alle hypotheken gesloten met een rentevaste periode van 10 jaar. Lot biedt hiervoor een rente van 0,99 procent.

Lot zegt duurzaamheid belangrijk te vinden. Zo krijgen alle klanten de mogelijkheid voor een gratis energiebespaarrapport met advies hoe hun woning duurzamer te maken. Daarnaast kunnen klanten met de speciale Lot duurzaamheidshypotheek extra lenen voor energiebesparende maatregelen tegen een rente van slechts 0,5 procent.

“Bij Lot staan we voor blije mensen. Mensen die blij zijn met hun huis én met hun hypotheek. We hebben dan ook een propositie ontwikkeld die optimaal aansluit bij de huidige behoeften van consumenten en adviseurs. Zo hebben we een efficiënt hypotheekproces; zonder onnodige stappen en op basis van externe databronnen. Daarnaast vinden wij duurzaamheid een belangrijk thema. Bij Lot informeren we consumenten over de mogelijkheden en stimuleren we hen om hun woning te verduurzamen. En met onze duurzaamheidshypotheek bieden we hiervoor een aantrekkelijke hypotheekoplossing. Wie wordt daar nu niet blij van”, zegt Saskia Buursink, verantwoordelijk voor marketing & sales Lot Hypotheken.

 

Reactie toevoegen

 
Meer over
NIBC meldt aanslaan buy-to-let hypotheek

NIBC meldt aanslaan buy-to-let hypotheek

"De onlangs gelanceerde buy-to-let-hypotheken hebben een veelbelovende start gemaakt, zeker gezien het feit dat het distributienetwerk voor deze producten nog...