Ministry of Compliance DSI-geaccrediteerd

DSI logo

The Ministry of Compliance is door DSI geaccrediteerd voor het aanbieden van ESMA Permanent Vakbekwaam programma’s voor de DSI-registers Beleggingsanalist, Compliance Professional en Effectenhandelaar.

Hiermee is the Ministry of Compliance het eerste opleidingsinstituut op de markt dat geaccrediteerd is voor alle DSI-registers waarvoor de accreditatie open staat. 

The Ministry of Compliance is een initiatief van Charco & Dique, specialisten in Compliance, Risk Management en Legal dienstverlening.

Naast DSI gerelateerde opleidingen ontwikkelt the Ministry of Compliance momenteel ook online opleidingen op het gebied van Wwft, Privacy (AVG), Market abuse, Cybersecurity en een klassikale Integriteitstraining (aansluitend bij de richtsnoeren van ESMA). Deze zullen op korte termijn te volgen zijn.

Reactie toevoegen

 
Jerry Brouwer nieuwe algemeen directeur DSI

Jerry Brouwer nieuwe algemeen directeur DSI

Jerry Brouwer is per 1 mei benoemd tot algemeen directeur van DSI. Brouwer, momenteel operationeel directeur, volgt Dick Vis op. Vis heeft aangegeven "zich...

Meer financieel adviseurs kiezen voor dsi-registratie

Meer financieel adviseurs kiezen voor dsi-registratie

Steeds meer financiële professionals en financiële ondernemingen kiezen voor registratie of aansluiting bij DSI. Het integriteit- en registratie-instituut...