Nationale Waarborg komt met Startersbankgarantie

Antoinette Wessels

Nationale Waarborg heeft de Startersbankgarantie geïntroduceerd, een garantie voor starters op de woningmarkt in combinatie met een SVN-starterslening.

Nationale Waarborg biedt de Startersbankgarantie aan tegen voor 200 euro, ongeacht het garantiebedrag. Om de Startersbankgarantie te kunnen stellen, dient de hypotheekadviseur met de bankgarantie aanvraag een kopie van het toekenningsbewijs van de SVN-starterslening mee te sturen. De rest van de hypotheekstukken houdt de hypotheekadviseur in zijn eigen dossier.
 

De Startersbankgarantie is ontwikkeld naar aanleiding van de uitkomsten van een recent onderzoek onder bij Nationale Waarborg aangesloten adviseurs. Het onderzoek, ‘NWB luistert’, had als doel erachter te komen hoe de service en producten van Nationale Waarborg verbeterd kunnen worden. Eerder leverde dit onderzoek al een versoepeling van de voorwaarden en een uitbreiding van de Basis Bankgarantie op.
 

Reactie toevoegen

 
Nationale Waarborg houdt intermediairactie

Nationale Waarborg houdt intermediairactie

Nationale Waarborg is een intermediairactie gestart, waarin Mysterie Dates kunnen worden gewonnen.   Van 1 december 2011 tot 1 februari 2012 biedt elke aanvraag...