Odin en claimexperts: strategische samenwerking

René Graafsma treedt terug als voorzitter van Stichting Odin om zich volledig te richten op de werkzaamheden binnen Claimexperts. Jeffrey Leichel, oprichter van Odin en secretaris, neemt voorlopig de taken van Graafsma over.
 

Odin en Claimexperts starten een strategische samenwerking, waarbij Odin de bij haar ingebrachte claimdossiers onderbrengt bij Claimexperts. Daarnaast werken de partijen samen op het gebied van klantwerving, waarbij Claimexperts zich primair richt op acquisitie van claimdossiers via het intermediair en Odin dat primair doet bij consumenten rechtstreeks. Stichting Odin richt zich op de verdere ontwikkeling van haar concept integraal ontwoekeren en het leveren van kennis en innovatieve producten en diensten voor consumenten en onafhankelijke advieskantoren, met het doel onafhankelijk financieel advies in Nederland te promoten en partijen in de markt samen te brengen", aldus Leichel (foto).

Stichting ODIN heeft het concept integraal ontwoekeren ontwikkeld, waarbij de woekerpolis eigenaar via een persoonlijk rapport inzicht krijgt in de mogelijkheden tot claimen én verbeteren van de woekerpolis. Inmiddels hebben bijna 1.000 consumenten zo’n eerste rapport ontvangen. Ruim een derde van die consumenten gaat direct over tot het starten van een individuele claimprocedure.
Claimexperts is de nieuwe organisatie die zich specialiseert in het begeleiden van individuele woekerpolis claims van consumenten. Daartoe werd op basis van rechtspraak, veranderde politieke inzichten en voortschrijdend inzicht een nieuwe claimprocedure ontwikkeld. René Graafsma is aan Claimexperts verbonden als Senior Claimexpert. Hij vervult een spilfunctie tussen alle partijen die zich bezig (moeten) houden met woekerpolissen en begeleidt een aantal aangesloten, zelfstandig opererende claimexperts in het land.
 

Reactie toevoegen