Omniplan gecertificeerd voor informatiebeveiliging

Omniplan certificering 2020

Omniplan heeft uit handen van het onafhankelijke bureau Duijnborgh het ISO-27001:2017 Certificaat ontvangen, één van 's werelds meest populaire en snelst groeiende normen op het gebied van informatiebeveiliging. 

Volgens Omniplan is het van essentieel belang dat vertrouwelijke informatie niet op straat komt te liggen. "Dit was voor Omniplan de aanleiding om een audit op haar informatiebeveiliging te laten uitvoeren. Door het maken van een risicoanalyse brengen we alle risico’s die informatiebeveiliging met zich mee brengt in kaart. En door het treffen van maatregelen en het inspelen op deze risico’s reduceren we zoveel mogelijk het risico.", aldus Tom Ehren, Directeur Omniplan Development. "Daarnaast worden processen geborgd, structuur aangebracht en is een managementsysteem geïmplementeerd wat betekent dat de kwaliteit van de organisatie ook naar een hoger niveau is gebracht."

Reactie toevoegen

 
Tom Ehren wordt directeur Omniplan

Tom Ehren wordt directeur Omniplan

Tom Ehren (45) is per 1 september benoemd tot directeur Omniplan Purmerend. Ehren is sinds 2007 werkzaam bij Omniplan als hoofd Product Management. Daarvoor werkte...