Podcast Leaders in Wonen: Bart Aartsen (Raadhuys Tax Legal Accounting)

Bas Aarsten 2021

"Wij hebben altijd gepleit in het kader van de flexibilisering van de arbeidsmarkt, dat je juist ook inkomenscomponenten moet kunnen combineren. Daar is NHG ook een groot voorstander van geweest en nog. Dat hoort ook een beetje bij de hele generatie die is opgestaan." Aldus Bas Aartsen, mede-oprichter van Raadhuys Tax Legal Accounting, in een extra podcast van Leaders in Wonen. Klik hier voor het hele interview.

Bas Aartsen (47) is opgegroeid in Harderwijk. Hij studeerde Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn studie is hij bij diverse advocatenkantoren werkzaam geweest als fiscaal jurist. Sinds 2005 is hij mede-oprichter van Raadhuys Tax Legal Accounting. Raadhuys is gespecialiseerd in het vaststellen van inkomens voor zelfstandig ondernemers. Hij woont in Den Haag met zijn echtgenote en 2 kinderen. In zijn vrije tijd houdt hij van fietsen, vliegen en skiën.

In gesprek met leiders op de woningmarkt gaat Leaders in Wonen, opgericht door Amy Reijgersberg, op zoek gaan naar de antwoorden op de vraagstukken die spelen binnen de woningmarkt zoals: toegang, proces verbetering, verduurzaming, woningtekort, woning behoud en beheer.

Reactie toevoegen

 
Meer over
Podcast Leaders in Wonen: Quintin Schevernels (CEO Funda)

Podcast Leaders in Wonen: Quintin Schevernels (CEO Funda)

Ga mee met verandering, zegt CEO Quintin Schevernels van Funda in de jongste podcast van Leaders in Wonen. Schevernels: "Het is een beetje als de zee. Als het vloed...