Sanne de Laat-Koevoets opvolger van Michel van den Akker bij De Hypotheker

Sanne de Laat-Koevoets 2023

Sanne de Laat-Koevoets (41) wordt per 1 mei de nieuwe directievoorzitter van De Hypotheker. Zij volgt Michel van den Akker op, die deze functie sinds mei 2019 heeft vervuld.

De Laat is afkomstig van Interpolis waar zij twee en een half jaar de functie van directeur Particulieren bekleedde. Daarvoor was zij geruime tijd werkzaam bij ING, waar ze jarenlang een sterke focus had op de hypotheekmarkt. Zo was zij in de hoedanigheid van commercieel directeur ING Hypotheekadvies verantwoordelijk voor het Adviesteam Wonen en zette zij voor ING Omnichannel hypotheekadvies op.

Samen met Menno Luiten en Jasper Cuijten gaat De Laat de directie van De Hypothekers Associatie vormen.

De Laat: "Ik beschouw het in deze uitdagende tijden in de hypotheekmarkt als een geweldige kans om er samen met onze franchisenemers de schouders onder te zetten en onze positie als marktleider te bestendigen en verder uit te bouwen. ‘Draai de tent alsof deze van jezelf is’ is mijn credo. Deze taal spreken de franchisenemers nog veel beter dan ik. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan, terug in de hypotheekmarkt, waar mijn zakelijke passie ligt."

Reactie toevoegen

 
Meer over
Jasper Cuijten vertrekt bij Hypothekers Associatie

Jasper Cuijten vertrekt bij Hypothekers Associatie

Jasper Cuijten vertrekt na ruim vier jaar als directeur Business Development van De Hypothekers Associatie (DHA), onderdeel van de Blauwtrust Groep (BTG). Samen...

Michel van den Akker vertrekt bij De Hypothekers Associatie

Michel van den Akker vertrekt bij De Hypothekers Associatie

Michel van den Akker vertrekt na vier jaar als directievoorzitter van De Hypothekers Associatie, onderdeel van de Blauwtrust Groep. Van den Akker begon in 2011...