Stel gratis uw personeelsvragen aan van de bovekamp

Astrid van de Bovekamp 2013

"Als lid van het VVP-ondernemerspanel mag ik in de maand september in een artikel antwoord geven op personeelsvragen die leven bij assurantiekantoren en financieel advies-organisaties. Gratis! Dus voel u vrij als assurantieondernemer of leidinggevende om mij te bestoken met uw vragen op personeelsgebied."

Deze oproep is van Astrid van de Bovekamp van AVDB advies. Van de Bovekamp is lid van het VVP-Ondernemerspanel, dat in 2015 werd opgericht. Zes deskundigen geven vanuit hun eigen specialisme antwoord op ondernemersvragen van het intermediair. De vakspecialisten van 2016 zijn naast Van de Bovekamp: Edwin Bosma, Maarten Kalkwiek, Bob Klijn, Richard Meinders en Jack Vos.

 

Van de Bovekamp in haar oproep: "Ik weet uit ervaring dat er veel vragen zijn, omdat er veel verandert. De meeste leidinggevenden nooit gekozen hebben voor de rol van 'manager', maar er toevallig in zijn gerold. En er soms ook geen hapklare antwoorden zijn. Ik wil graag mijn kennis en ervaring inzetten om mee te denken. Ik stuur alle vragenstellers persoonlijk een echt inhoudelijk antwoord en beantwoord de meest voorkomende vragen anoniem in VVP."

 

Mail uw personeelsvragen naar: info@avdbadvies.nl

Reactie toevoegen

 
Advies salarisstijging adviseurs: 0,675 procent

Advies salarisstijging adviseurs: 0,675 procent

"Het advies wordt gegeven de salarissen van medewerkers jaarlijks te indexeren aan de hand van de consumentenprijsindex van het CBS. Hierdoor behoudt de beloning...

Astrid van de Bovekamp gaat zelfstandig verder

Astrid van de Bovekamp gaat zelfstandig verder

Na ruim twintig jaar te hebben samengewerkt met Jurjen Oosterbaan (eerst bij de NVA en later bij Bureau D&O) vertrekt Astrid van de Bovekamp per 1 november als...