Suzanne Berends directeur NLG Arbo

Suzanne Berends 2020

Suzanne Berends is benoemd tot directeur van NLG Arbo. NLG Arbo biedt integraal  gezondheidsmanagement aan bedrijven als onderdeel van de NLG Groep. Berends neemt de rol over van Kees Boer en Bob Veldhuis, die tot op heden samen de directie voerden. Boer zal toetreden tot de Raad van Commissarissen (RvC).

NLG Arbo verleent diensten op het gebied van arbeidsomstandigheden, verzuim, gezondheid en re-integratie. Bovendien levert NLG Arbo integraal gezondheidsmanagement met of zonder inkomensverzekering. Het aanbod van NLG Arbo bestaat uit drie onderdelen: Advies & Training, Preventie en Casemanagement.

Berends was actief als HR-adviseur voor bedrijven, maar ook was zij Manager Vitaliteit en Casemanager. Haar carrière startte bij UPC. Daarna was zij onder andere werkzaam bij de Sligro Food Group en De Verzuimmakelaar. Berends: “Ik vind het een enorme uitdaging om nu vanuit het perspectief van het volmachtbedrijf met mijn ervaring bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de dienstverlening van NLG Arbo”.

Reactie toevoegen

 
Meer over