Svc: sterren bij audits

Richard Meinders (SVC)

SVC Compliance is begonnen met een sterrensystematiek bij haar audits. Deelnemers aan een audit kunnen drie (Wft-niveau) tot maximaal vijf (Excellent niveau) sterren behalen op hun certificaat.
 

Richard Meinders van SVC: "Wij hanteren al vanaf het begin van onze audits in 2009 een scoretabel van 1 tot en met 5. Als een kantoor minimaal op alle onderdelen een score 3 haalt, voldoet hij aan de minimum eisen van de Wft. Omdat wij onze klanten willen uitdagen om beter te presteren dan de Wft normen, kennen wij ook de scores 4 en 5. Door het introduceren van de sterren geven we kantoren die beter scoren dan Wft-niveau, ook de mogelijkheid om zich hiermee te profileren. Hierbij wegen de onderdelen Zorgplicht, Transparantie en de beoordeling van de kwaliteit van adviesdossiers extra zwaar, want dit zijn immers de onderdelen waar het voor consumenten om gaat." SVC Compliance voert jaarlijks tussen de 500 en 600 Wft-audits uit.

Reactie toevoegen

 
Svc wil vastgelopen overleg volmachtbeloning vlot trekken

Svc wil vastgelopen overleg volmachtbeloning vlot trekken

SVC heeft een open brief geschreven aan de volmachtmarkt het stuk gelopen overleg over een nieuwe beloningsstrurctuur toch weer op gang te brengen. Volgens SVC wachten...