Vier genomineerden Actuaris van het Jaar 2017

Sabijn Timmers-Janssen 2017

Sabijn Timmers-Janssen, Wichert Hoekert, Servaas Houben en Dirk Jonker zijn genomineerd voor de titel Actuaris van het Jaar 2017.

De komende weken worden de kandidaten geïnterviewd door de juryleden en mag het publiek zijn stem uitbrengen op de actuaris van hun keuze. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens Actuarisdag, dit jaar op 26 september in het congrescentrum van Achmea in Zeist.

Sabijn Timmers-Janssen (foto) is Chief Risk Officer van Triodos Bank Group.

Wichert Hoekert is binnen Willis Towers Watson voorzitter van de afdeling Vaktechniek Retirement Solutions (VTRS). Daarnaast is hij lid van het Retirement Leadership Team, met als primaire verantwoordelijkheden kennis, tools en innovatie. 
Servaas Houben is manager van het actuariaat van verzekeraar ENNIA in Willemstad, Curaçao. 

Dirk Jonker is de oprichter van beloningsadvies bedrijf Focus Orange en managing director van de Workforce Reporting & People.

Reactie toevoegen

 
Falco Valkenburg Actuaris van het Jaar 2014

Falco Valkenburg Actuaris van het Jaar 2014

Falco Valkenburg is tijdens de derde Actuarisdag door vakgenoten en een onafhankelijk jury uitgeroepen tot Actuaris van het Jaar 2014 Valkenburg is voorzitter van...

Jan Tamerus Actuaris van het jaar

Jan Tamerus Actuaris van het jaar

Dr. Jan Tamerus AAG (PGGM) is tijdens de Actuarisdag uitgeroepen tot Actuaris van het jaar 2012. Ronald Latenstein, voorzitter van de jury, prees Tamerus om zijn...