VNAB lanceert Risk Insurance Traineeship

VNAB gebouw 2021

De VNAB heeft Risk Insurance Traineeship gelanceerd, bedoeld, voor talentvolle en ondernemende young professionals met een (bijna) afgeronde studie op hbo of universitair niveau, die zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt. Het traineeship is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de leden en partners van de VNAB.

Het programma, dat een jaar duurt, biedt young professionals een ‘branchebrede’ oriëntatie op het verzekeringsvak. Centraal in het programma staan kennisontwikkeling, kennisdeling, persoonlijke ontwikkeling en werken bij alle schakels in de keten. Tijdens het traineeship gaan de deelnemers om die reden aan de slag bij drie organisaties: een verzekeraar, een verzekeringsmakelaar én een expertisebureau. Doel is de young professionals te laten ervaren hoe complex, dynamisch en uitdagend de zakelijke verzekeringsbranche kan zijn. Er nemen zeventien organisaties deel aan het initiatief.

Het nieuwe traineeprogramma gaat in september van dit jaar voor het eerst van start. 


Reactie toevoegen

 
Vnab wil bijdragen aan beter branche-imago

Vnab wil bijdragen aan beter branche-imago

Het VNAB-bestuur komt in 2012 met voorstellen die moeten leiden tot verhoging van de marktdiscipline en daarmee tot verbetering van het imago.   Voorzitter...