Voor herhaling vatbaar

Webinar Woonfonds en VVP nieuw

Het webinar 'Praktische adviestips voor woningverhuur' van Woonfonds en VVP gemist? Klik HIER en u kunt het webinar alsnog bekijken.

Het webinar maandag tussen de middag werd ingeleid door hoofdredacteur Willem Vreeswijk van VVP. Voor VVP was het webinar een primeur, maar Vreeswijk denkt dat VVP het medium zeker vaker gaat inzetten. "Onze missie is verbinding en verdieping. Verdiepen van kennis via een webinar hoort daar zeker bij."

In dit geval ging het webinar specifiek over woningverhuur. En dan door mensen die een woning kopen speciaal voor de verhuur. Paul Bänziger, manager Woonfonds, en Alex Erlings (Hoffelijk) lieten aan de hand van een praktijkcasus zien waar op moet worden gelet. Onder meer inzake het bepalen van de huurprijs en het bepalen van de marktwaarde in verhuurde staat. Het webinar maakte in ieder geval duidelijk dat adviseren inzake hypotheken op dit soort panden bijzondere kennis vereist.

Reactie toevoegen

 
Meer over
Webinar 'Praktische adviestips voor woningverhuur'

Webinar 'Praktische adviestips voor woningverhuur'

Woonfonds en VVP organiseren op maandag 8 april van 12.00 uur tot 13.00 uur het webinar ‘Praktische adviestips voor woningverhuur’. Na het volgen van...

Webinar 'Praktische adviestips voor woningverhuur'

Webinar 'Praktische adviestips voor woningverhuur'

Woonfonds en VVP organiseren op maandag 8 april van 12.00 uur tot 13.00 uur een webinar over de woningverhuur hypotheek. Dit webinar gaat in op de belangrijkste...