VVP blaast Vademecum nieuw leven in

Data via Pixabay gebruikt voor Vademecum

VVP blaast haar Vademecum nieuw leven in, maar dan nu online. Dit doet VVP in nauwe samenwerking met het Ratinginstituut Financieel Dienstverleners, specialist in marktinformatie en risico-inschattingen (credit ratings) van alle financieel adviseurs in Nederland. VVP Vademecum maakt gebruik van de database van het Ratinginstituut. Deze database biedt veel relevante informatie (KvK, AFM en Kifid) over alle kantoren en vestigingen van Nederland, circa 8.000 financieel adviseurs. Het betreft een overzichtelijke en betaalbare online database met daarin niet alleen alle financieel adviseurs van Nederland, maar ook alle daarbij betrokken bedrijven (holdings, dochterondernemingen) én personen. Ook biedt de database inzicht in welke bedrijven en personen bij elkaar horen en welke verbanden er zijn met volmachtgevers en aangesloten instellingen.

Het Ratinginstituut Financieel Dienstverleners heeft in korte tijd een goede naam opgebouwd als kennisbron over financieel adviseurs. Denk daarbij aan de periodieke marktflitsen over de ontwikkelingen in de financiële adviesmarkt. Het instituut is een initiatief van Berto de Vos. De Vos adviseert reeds jarenlang intermediaire verzekeraars op het gebied van distributie en was voorheen algemeen directeur van Van Lanschot Chabot.

VVP bestaat inmiddels meer dan 75 jaar. Het VVP Vademecum kent zelfs een nog langere traditie. VVP biedt financieel adviseurs informatie en praktijkondersteuning langs meerdere wegen: magazine, www.vvponline.nl, dagelijkse digitale nieuwsbrief en events.

Hoofdredacteur en sinds begin dit jaar eigenaar Willem Vreeswijk van VVP is blij dat VVP Vademecum in de nieuwe opzet kan worden voortgezet. “Als onze jarenlange ervaring met het Vademecum ons iets heeft geleerd, is het dat er in de markt een enorme behoefte bestaat aan betrouwbare marktinformatie over financieel adviseurs. Wij zijn verheugd dat we deze langs deze weg kunnen blijven bieden aan VVP-gebruikers.”

De Vos: ”De informatie in onze database is zeer actueel. We zijn dit aan onze stand verplicht omdat deze ook wordt gebruikt voor het verstrekken van credit ratings. Klanten waarderen het enorm dat alle relevante informatie nu bij elkaar staat en óók nog eens naar de eigen ICT-omgeving kan worden geëxporteerd. Als specialist in de financiële adviseursmarkt voegen wij iedere keer weer nieuwe voor de sector relevante items toe."

Voor meer informatie of een demo kunt u contact opnemen met: Arjan Cornelisse, VVP: arjan@vvponline.nl of 06-10628564.

Of zie: https://www.vvponline.nl/vademecum

Reactie toevoegen

 
Meer over
VVP breidt Vademecum uit met Arbodiensten (advertorial)

VVP breidt Vademecum uit met Arbodiensten (advertorial)

Vorig jaar heeft VVP het Vademecum nieuw leven ingeblazen. Ten opzichte van voorheen betreft het thans een online toegankelijke database met daarin informatie over...

Betrouwbare bron van informatie over financieel adviseurs

Betrouwbare bron van informatie over financieel adviseurs

Op zoek naar betrouwbare informatie over financieel adviseurs? U vindt het in VVP Vademecum.  VVP Vademecum maakt gebruik van de database van het Ratinginstituut...