Betrouwbare bron van informatie over financieel adviseurs

Data via Pixabay gebruikt voor Vademecum

Op zoek naar betrouwbare informatie over financieel adviseurs? U vindt het in VVP Vademecum. 

VVP Vademecum maakt gebruik van de database van het Ratinginstituut Financieel Dienstverleners, specialist in marktinformatie en risico-inschattingen (credit ratings) van alle financieel adviseurs in Nederland. 

Deze database biedt veel relevante informatie (KvK, AFM en Kifid) over alle kantoren en vestigingen van Nederland, circa 8.000 financieel adviseurs. Het betreft een overzichtelijke en betaalbare online database met daarin niet alleen alle financieel adviseurs van Nederland, maar ook alle daarbij betrokken bedrijven (holdings, dochterondernemingen) én personen. Ook biedt de database inzicht in welke bedrijven en personen bij elkaar horen en welke verbanden er zijn met volmachtgevers en aangesloten instellingen. 

Het Ratinginstituut Financieel Dienstverleners heeft in korte tijd een goede naam opgebouwd als kennisbron over financieel adviseurs. Denk daarbij aan de periodieke marktflitsen over de ontwikkelingen in de financiële adviesmarkt.  

Voor meer informatie of een demo: Arjan Cornelisse, VVP: arjan@vvponline.nl of 06-10628564.  

Reactie toevoegen

 
Meer over
VVP breidt Vademecum uit met Arbodiensten (advertorial)

VVP breidt Vademecum uit met Arbodiensten (advertorial)

Vorig jaar heeft VVP het Vademecum nieuw leven ingeblazen. Ten opzichte van voorheen betreft het thans een online toegankelijke database met daarin informatie over...

VVP blaast Vademecum nieuw leven in

VVP blaast Vademecum nieuw leven in

VVP blaast haar Vademecum nieuw leven in, maar dan nu online. Dit doet VVP in nauwe samenwerking met het Ratinginstituut Financieel Dienstverleners, specialist in...