VVP Vakevent Inkomen: waardevolste klantervaringen bij ao

Frans Bruijn

Wat is de aarde van een arbeidsdeskundige voor ondernemers. Frans Bruijn, manager arbeidsdeskundige dienst De Amersfoortse, laat in een sessie op het VVP Vakevent Inkomen van 25 september aan de hand van praktijkcasussen zien welke waarde de arbeidsdeskundigen van De Amersfoortse leveren als een ondernemer (dreigt) uit te vallen of gere-integreerd wordt. Slapeloze nachten, geldproblemen,  relatieproblemen… "Het meedenken en denken in oplossingen is van onschatbare waarde voor de continuatie van het ondernemerschap", aldus Bruijn.

Naast een aantal praktijkgerichte sessies van kennispartners als De Amersfoortse, FinRust, Movir en Nedasco worden adviseurs volledig bijgepraat over alle relevante ontwikkelingen in het inkomensvak door Janthony Wielink (Enkwest) en adviseur Marco Kok (KOK advies).

Een excellent netwerk- en kennisevent voor inkomensadviseurs van het hoogste niveau! Locatie: Fort Voordorp, Groenekan. Weer serbij en schrijf je nu in op de speciale eventsite van VVP!

VVP-abonnees en Adfiz-leden betalen geen 75 euro maar slechts 55 euro. Bovendien levert dit Vakevent voor alle aanwezige advseurs 3 NVIA PE-punten op!

#weeswelkom

Reactie toevoegen

 
Meer over
Wielink zet actuele ontwikkelingen voor inkomensadviseurs op een rij

Wielink zet actuele ontwikkelingen voor inkomensadviseurs op een rij

Welke actuele ontwikkelingen bij inkomen zijn er? Janthony Wielink (Enkwest) zet ze op een rij tijdens het Kennis- en Inspiratie-event Inkomen van 25 september...

Verzekerd tot AOW, mét eigen verantwoordelijkheid

Verzekerd tot AOW, mét eigen verantwoordelijkheid

Partnercontent De Amersfoortse De Amersfoortse introduceert speciaal voor ondernemers met een zwaar beroep een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov),...