Yoron neemt activiteiten Online Schade Melden over

Yoron logo 2017

Yoron neemt alle activiteiten van Online Schade Melden uit Den Haag over.

 

Online Schade Melden (OSM) was een samenwerking tussen softwareontwikkelaar Eleven en Muller Dame Assurantien. Deze samenwerking resulteerde in de bouw van een webapplicatie voor assurantiekantoren om efficiënt en klantvriendelijk schades af te handelen.

De overname vindt plaats per 1 juli 2017. Aan de bestaande afspraken tussen OSM en haar relaties zal niets worden gewijzigd, zo stellen beide partijen.
Yoron is inmiddels uitgegroeid tot een groothandel in veel verschillende internetdiensten (bijvoorbeeld de ASSU Website) en webapplicaties (bijvoorbeeld de ASSU Webcam), bestemd voor de financieel dienstverlener.
Yoron ziet de OSM-webapplicatie als" een prachtige aanvulling en gaat de OSM-webapplicatie ombouwen tot een (veel) uitgebreidere applicatie: de ASSU Digitaal. Naast de schadeformulieren zal ASSU Digitaal ook allerlei andere digitale formulieren omvatten. Te denken valt aan naverrekenings-, opgave-, inventarisatie- aanvraag- en offerteformulieren. De formulieren worden middels unieke URL’s op de website van de financieel dienstverlener aangeboden aan de eindklant. Ook is het mogelijk om de formulieren vanuit de kantoorsoftware vooringevuld te versturen (individueel of ‘en-block’). Koppelingen met ANVA zijn al gerealiseerd. Koppelingen met andere systeemhuizen volgen snel."

 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Yoron introduceert Assu Verzekeringskaart  ​

Yoron introduceert Assu Verzekeringskaart ​

Yoron heeft een database geïntroduceerd met daarin alle beschikbare verzekeringskaarten, beschikbaar op zowel desktop als mobiele apparaten: Assu Verzekeringskaart.  Yoron:...

Nedasco gaat samenwerking aan met Yoron

Nedasco gaat samenwerking aan met Yoron

Serviceprovider Nedasco is een samenwerking aangegaan met IT-dienstverlener Yoron. Aangesloten adviseurs kunnen de webdiensten en internettools van Yoron inzetten...