CFD-nazorgmodule voor alle intermediairs beschikbaar

Edwin Herdink resized

De CFD-nazorgmodule, die in oktober werd aangekondigd, is nu beschikbaar voor alle intermediairs in Nederland. Met deze nieuwe dienst wil CFD het onafhankelijke intermediair helpen een nieuwe en onderscheidende vorm van nazorg te leveren.

Voorzitter Herdink: "We hebben gekozen voor een basispakket met negen nazorgscans. Er zijn scans voor de Autoverzekering, Uitvaartverzekering, ORV, Aflosvrije hypotheek, Pensioen, Hypotheek, AOV en voor de Naverrekening Bedrijfsverzekeringen. Binnenkort volgt nog de scan voor Particuliere schadeverzekeringen. Met het basispakket wordt het grootste deel van de nazorgtaken sterk geautomatiseerd uitgevoerd."

De Nazorgmodule kost eenmalig 97,50 euro (exclusief BTW). Daarvoor wordt de module in de huisstijl van het kantoor gezet en voorbereid om direct de eerste scan te kunnen versturen. De prijs is inclusief vier maanden ongelimiteerd gebruik, daarna kost de tool 29 euro per maand.

Herdink: "We starten nu met het basispakket met negen scans. In het eerste kwartaal van 2019 komt er een serie scans bij." De CFD-nazorgmodule kan hier direct worden besteld.

Reactie toevoegen

 
Meer over
Cfd: "afm heeft gevolgen provisieverbod niet doordacht"

Cfd: "afm heeft gevolgen provisieverbod niet doordacht"

De Commissie CFD is van mening dat de AFM de gevolgen van het aanstaande provisieverbod niet goed heeft doordacht. Ook de AFM zegt in haar jaarverslag nameljik bezorgd...