De Vacature Makelaar lanceert Vacaturepunt

vacaturepunt 2021

De Vacature Makelaar heeft vacaturepunt.nl gelanceerd. Bij Vacaturepunt ligt de nadruk op vacatures binnen het Wft-domein.

”We merkten dat er voor werknemers binnen het Wft-domein nog weinig opties waren om binnen hun vakgebied vacatures te zoeken”, aldus Martijn Reckman van De Vacature Makelaar. ‘’Met relevante filteropties, waaronder op Wft-diploma’s, vind je binnen een paar klikken vacatures binnen je eigen specialisme. Alle sollicitanten hebben toegang tot hun eigen portaal, waarin hun sollicitaties overzichtelijk worden weergegeven. De snelle digitale interactie met recruiters van De Vacature Makelaar zorgt er voor dat we vooral in deze krappe arbeidsmarkt snel kunnen schakelen tussen de professional en de opdrachtgever.”

In de toekomst wordt het ook mogelijk dat werkgevers zelf vacatures kunnen plaatsen op de site. "Zo krijgen werkgevers toegang tot ons netwerk zonder dat hier een fullservice dienstverlening aan te pas hoeft te komen.”

Reactie toevoegen

 
Meer over
Uit ander vaatje tappen bij zoektocht naar personeel

Uit ander vaatje tappen bij zoektocht naar personeel

Financieel dienstverleners kunnen prima mensen aantrekken uit andere branches, stelt De Vacature Makelaar in de whitepaper ‘De transformatie van de moderne...

ReFlex Personeel verder onder naam De Vacature Makelaar

ReFlex Personeel verder onder naam De Vacature Makelaar

Het van origine Rotterdamse detacheringsbureau ReFlex Personeel gaat sinds 1 januari 2021 verder onder de naam De Vacature Makelaar. Sinds haar overname in 2019...