Harper neemt Struik uit Almere over

Alex Struik en Harper

Harper Insurance|Benefits uit Amsterdam heeft Struik Financial Consulting uit Almere overgenomen. 

Mischa Schrijver (Harper): "Wij zijn er trots op, dat wij de pensioen- en financieel-adviespraktijk van Struik kunnen overnemen. Het is een logische uitbreiding en verbreding van onze eigen activiteiten, namelijk pensioenadvies aan (internationale) ondernemingen en ondernemers. Daarnaast zullen we verder gaan samenwerken met intermediairs en adviseurs, die hun adviesactiviteiten op het gebied van pensioen willen uitbesteden."

Alex Struik (Struik Financial Consulting): "De reeds bestaande samenwerking met Harper verliep voor beide partijen naar volle tevredenheid. De ambitieuze plannen van Harper en de rol die ik daarbij kan spelen, spreken mij enorm aan. Mijn eigen relaties zal ik binnen Harper blijven bedienen, naast mijn rol bij de verdere uitbouw van de pensioenadviespraktijk van Harper. Ik kijk er naar uit om dit de komende jaren samen met Mischa en zijn team verder vorm te geven. Dat Mischa en ik elkaar al ruim 16 jaar beroepsmatig kennen en in die tijd een uitstekende relatie hebben opgebouwd, geeft ons het absolute vertrouwen, dat wij dit tot een nog groter succes gaan maken."

Reactie toevoegen

 
Meer over
Overname inkomensverzekeringsportefeuille ZKR door HARPER

Overname inkomensverzekeringsportefeuille ZKR door HARPER

HARPER Insurance|Benefits uit Amsterdam neemt de inkomensverzekeringsportefeuille over van ZKR Pensioenconsultants uit Veenendaal en de partijen starten een samenwerking...