HDI Global Specialty lid Verbond van Verzekeraars

Faisal Setoe 2020

Met ingang van 24 juni 2020 is HDI Global Specialty SE lid van het Verbond van Verzekeraars. Deze schadeverzekeraar is sinds 1 januari 2020 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt en richt zich op nicheverzekeringen in de (groot-)zakelijke markt.

HDI Global Specialty SE is sinds 2018 het resultaat van een samenwerking van Hannover Re en HDI Global SE, beiden onderdeel van de Talanx Group. HDI Global SE is al lid van het Verbond.

Volgens Faisal Setoe, managing director van HDI Global Specialty SE, geeft het lidmaatschap ruimte om mee te denken over relevante vraagstukken binnen de verzekeringssector en de (groot-)zakelijke markt. Daarnaast is en blijft de vertegenwoordiging van verzekeraars door het Verbond richting politiek, toezichthouders, marktpartners en de samenleving van toegevoegde waarde.

Lees ook het interview met Faisal Setoe in het New Financial Forum, een uitgave van de stichting New Financial Magazine

Reactie toevoegen

 
Meer over
Waardevolle cyberoplossingen voor het MKB

Waardevolle cyberoplossingen voor het MKB

(Kennisartikel HDI Global Specialty VVP-special Cyber) HDI Global Specialty se is een nieuwe verzekeraar met een “start-up-mentaliteit” die zich focust...

Setoe: meeste bedrijven kiezen niet voor diversiteit

Setoe: meeste bedrijven kiezen niet voor diversiteit

"Ik ben een voorstander van meer vrouwen in de top, alleen hoop ik op een wat lager broer-zus-gehalte. Nu nodigen de broers aan de top bij wijze van spreken hun...