INSVER biedt adviseurs tools voor verduurzaming

Kees Dullemond 2022

Stichting INSVER  (Instituut Verduurzaming Verzekeringsbranche) biedt tal van mogelijkheden om vandaag nog aan de slag te gaan met duurzaamheid. Wie zich aansluit bij INSVER kan meevaren op de laatste kennis en inzichten op het gebied van duurzaamheid voor onze branche en concreet aan de slag.

De stichting heeft als missie ondernemers in de branche te stimuleren hun bedrijfsvoering, verzekeringsproducten en dienstverlening sneller en beter te verduurzamen en daarmee een impactvolle bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de samenleving. INSVER richt zich primair op assurantiekantoren en financieel adviseurs. Er zijn diverse instrumenten voor hen beschikbaar waarmee ze vanaf nu aan de slag kunnen: een online duurzaamheidsportaal met een schat aan informatie, concrete tips en adviezen, webinars en opleidingen. Ook zijn er speciaal voor de verzekeringsbranche twee voetafdrukcalculators ontwikkeld waarmee bedrijven hun (ecologische) impact kunnen berekenen. “In 2023 hopen we ondernemers te kunnen ondersteunen in hun duurzaamheidsambities onder het motto: “Een duurzame samenleving verzekerd, doe je met en voor elkaar,” aldus Kees Dullemond, directeur INSVER.

INSVER wordt ondersteund door twaalf founding partners. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door: voorzitter Edwin Bosma (BHB Dullemond), penningmeester Femke Bakker (AnsvarIdéa en Turien & Co.), secretaris Kees Dullemond en algemeen bestuurslid Kees van Steensel (Van Steensel Assurantiën).

Reactie toevoegen

 
Boudesteyn, KOK Advies en De Vogel naar finale VVP Advies Award 2021

Boudesteyn, KOK Advies en De Vogel naar finale VVP Advies Award 2021

“Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen, KOK Advies en De Vogel Adviesgroep zijn  de finalisten van de VVP Advies Award 2021. Deze kantoren hebben een...

Nieuw werkboek kees Dullemond over Klantbelang

Nieuw werkboek kees Dullemond over Klantbelang

Kees Dullemond heeft het eerste exemplaar van zijn publicatie ‘Werkboek Klantbelang Verzekerd’ ontvangen uit handen van zijn vroegere collega Jurjen...