MijnGeldzaken introduceert app

MijnGeldzaken app

MijnGeldzaken.nl is gekomen met een mobiele app als aanvulling op de website. Met de nieuwe app ziet de gebruiker in één oogopslag of de bestedingen nog in lijn zijn met het opgestelde budget en hoeveel er nog te besteden is. Daarbij wordt rekening gehouden met de nog te betalen vaste lasten. De ‘Dagelijkse uitgaven teller’ helpt voorkomen dat de gebruiker in verleiding komt om te veel uit te geven. Dankzij PSD2 en automatische categorisatie van transacties is de app altijd actueel. De komende tijd zullen nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd en wordt het mogelijk om direct via de app een account aan te maken.

Maarten Luiken, medeoprichter van MijnGeldzaken.nl: “Wij geloven in de combinatie van een website en een app. De app zorgt voor de dagelijkse grip op je uitgaven. De website is handiger voor diepere analyses, het opstellen van een budget en het plannen van je toekomst.”

Reactie toevoegen

 
Meer over
MijnGeldzaken.nl biedt directe koppeling met banken

MijnGeldzaken.nl biedt directe koppeling met banken

Dankzij een samenweking tussen Invers en MijnGeldzaken.nl (600.000 gebruikers) is een directe koppeling (PSD2) mogelijk tussen Mijngeldzaken.nl en de Nederlandse...