Partners welkom bij uitbreiding Hypotheekbos

Hypotheekbos foto

Op 4 maart en 15 april organiseren de Nationale Hypotheekbond en Stichting Life Terra de verdere aanplant van het Hypotheekbos. Dat gebeurt dit jaar op twee locaties in Nederland. Advieskantoren en anderen die sinds de vorige boomplantdag meer dan 100 bomen doneren zijn daarbij welkom, graag met hun gezin of wat relaties. De initiatiefnemers maken er namelijk een echt familie-event van, met een leuk lesprogramma voor de kinderen.

Jeroen Oversteegen, directeur van de Nationale Hypotheekbond: “De partners van het Hypotheekbos willen het belang van een gezonde leefomgeving onderstrepen en daar effectief aan bijdragen, juist ook voor toekomstige generaties. Verduurzaming komt tegenwoordig gelukkig steeds vaker aan bod in het adviesgesprek, hoe aardig is het wanneer je je klant vertelt dat je bij opdracht vijf bomen aanplant? Voor je het weet zijn het er honderd en ben je officieel partner. Je wordt dan vermeld op www.hypotheekbos.nl, krijgt een banner voor op je website én komt in onze groene-adviseurzoeker. Life Terra streeft naar 500 miljoen extra bomen in Europa. Het Hypotheekbos hoopt er daar jaarlijks 15.000 aan bij te dragen.”

Inmiddels zijn er al 3.014 bomen gedoneerd. Dat kan al vanaf één boom voor zes euro.

Reactie toevoegen

 
Meer over
Softwareleveranciers starten met planten van Hypotheekbos

Softwareleveranciers starten met planten van Hypotheekbos

Faster Forward, De Nationale Hypotheekbond, Dutch Media Lab en Yes-co (allemaal onderdeel van de HFBG) hebben afgelopen zaterdag een start gemaakt met de aanplant...