TKP kiest voor Plexus (Keylane)

Jonathan Koopmans  2023

TKP Pensioen kiest in de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel voor Plexus, Keylane's cloudplatform voor de leven- en pensioenbranche.

Jonathan Koopmans, chief technology officer TKP: "Plexus heeft zich inmiddels al bewezen op de Nederlandse markt. Het brengt het nieuwe pensioenstelsel voor ons én onze klanten dichterbij. Zo kunnen we snel specifieke regelingen in de pensioenadministratie inrichten en onze klanten een flexibele en schaalbare oplossing bieden met een hoge mate van automatisering van alle kernprocessen."

"We willen ons blijven onderscheiden in klantbediening – dat is waar onze kracht ligt. De portalen voor onze klanten blijven we zelf ontwikkelen. Ook de functionele inrichting en productconfiguratie van Plexus doen we zelf, net als bijvoorbeeld data-analyse. We integreren Plexus dan ook in het informatielandschap dat we de afgelopen jaren hebben vernieuwd."

Reactie toevoegen

 
Meer over
Medewerkers Aegon en TKP in actie tijdens 'Force for Good Day'

Medewerkers Aegon en TKP in actie tijdens 'Force for Good Day'

Honderden medewerkers van Aegon en TKP Pensioen komen 12 mei in actie tijdens de ‘Force for Good day’ in Leeuwarden, Den Haag en Groningen. In de steden...

Karin Bisschop nieuwe cfro TKP Pensioen

Karin Bisschop nieuwe cfro TKP Pensioen

Karin Bisschop wordt per 1 april 2023 de nieuwe chief financial & risk officer (cfro) van TKP Pensioen. Zij volgt Bert Vos op, die managing director wordt van...