Vliegende start Pleo in Nederland

Eilika Regenbrecht

Pleo, dat een jaar geleden in Nederland actief werd, kende een vliegende start. Het fintechbedrijf, dat een oplossing biedt voor het beheren van zakelijke uitgaven, zag het klantenbestand met 1642 procent toenemen en draaide een twaalf keer hoge omzet.
 
Eilika Regenbrecht (Country Lead Nederland): “We hebben in Nederland een enorme groei doorgemaakt. Nederland is altijd een vooruitstrevend land geweest dat open staat voor nieuwe technologie en dat zien we terug in de adoptie van Pleo.” Onderzoek laat zien dat veel Nederlandse bedrijven worstelen met het krijgen van een helder, realtime overzicht van hun bedrijfsuitgaven en zoeken naar tools om de lastige economische tijden de baas te blijven. “Dat is waar onze klanten ons nu voor gebruiken. Een beter overzicht helpt je om slimmere beslissingen te maken over toekomstige uitgaven. Daarnaast ben ik blij dat we steeds meer werknemers in Nederland kunnen helpen om niet meer uit eigen zak declaraties voor te schieten, wat een enorme impact had op hun financiële situatie.”

Reactie toevoegen

 
Meer over
"Werknemers verwachten financiële steun werkgever"

"Werknemers verwachten financiële steun werkgever"

Ruim de helft van de Nederlandse werknemers (53%) verwacht dat werkgevers hen financieel extra ondersteunen in de huidige economische situatie. Dit blijkt uit een...