VVP 5-2023: blijf ondernemen en nieuwe wegen zoeken

VVP 23-5 OS HR VOORPLAT cover VVP 5-2023

VVP 5-2023 kijkt op het erf van de broer van financieel adviseur André van Luijk, die een boerenbedrijf heeft. De ondernemersuitdagingen blijken helemaal niet zoveel te verschillen. Blijf vooral ondernemen en nieuwe wegen zoeken, is de boodschap van de broers.

Actueel op de korrel gaat in op onderzoek waaruit zou blijken dat consumenten bang zijn voor de financieel adviseur. De adviseur: boeman of boezemvriend?

Verder onder meer in deze VVP: een interview met letselschadeadvocaat Coen de Koning (“Geef mensen de regie over hun eigen leven”), Juffrouw Polis, een verslag van de finale van de VVP Advies Award 2023 (gewonnen door Veldhuis Advies) en uiteraard weer de praktijkrubriek Ken je vak!.

Het katern Risicobeheer en Preventie gaat onder andere in op de vraag waar het risicoprofiel Erkend Risicoadviseur is gebleven, de risico’s van kunstmatige intelligentie en hoe de juiste strategische beslissingen te nemen.

 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Serie Actief Klantbeheer, deel 7:  versla de varkenscyclus!

Serie Actief Klantbeheer, deel 7: versla de varkenscyclus!

"Je ziet het op dit moment gebeuren. Er zijn relatief veel nieuw toetredende financieel dienstverleners op de hypothekenmarkt. Oud-werknemers van banken die voor...