Insurtech oplossing voor koeriers in leaseproduct Volkswagen Pon Financial Services

VW

Vanwege het hoge risico was het voor bezorgdiensten en transport- en koeriersbedrijven niet eenvoudig om een verzekering af te sluiten in combinatie met het leaseproduct van Volkswagen Pon Financial Services. Door de samenwerking met bemiddelaar Automotive Insurance en de verzekeringsoplossing van Insurtech Zego is dit vanaf nu wel mogelijk.

Zego maakt gebruik van telematicagegevens en kan op basis hiervan het risicoprofiel van een wagenpark zo volledig mogelijk in kaart brengen. Naast een focus op vermindering in schadelast, draagt het risicobeheer van Zego ook bij aan andere belangrijke thema’s zoals veiligheid en duurzaamheid.

Zego, opgericht in 2016 in het VK, is inmiddels actief in tien landen in Europa. Op 4 oktober 2021 kwam Zego naar Nederland.

Op de afbeelding van links naar rechts: Marc Jonker (Vendormanager, Volkswagen Pon Financial Services), Sander Kernkamp (General Manager Nederland, Zego), Hans van der Meer (Manager , Volkswagen Pon Financial Services), René Bisschop (directeur en mede eigenaar Automotive Insurance Nederland BV).

Reactie toevoegen

 
Meer over
Automotive Insurance Nederland neemt zakelijke portefeuilles over van DFM  Verzekeren

Automotive Insurance Nederland neemt zakelijke portefeuilles over van DFM Verzekeren

Automotive Insurance Nederland neemt de zakelijke portefeuilles over van DFM Verzekeren, onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services. De laatste kondigde onlangs...

VVS Assuradeuren afgebouwd

VVS Assuradeuren afgebouwd

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) heeft de samenwerking met onafhankelijke tussenpersonen per 1 januari beëindigd. Dit betekent dat verzekeringen na...